Informatiile obtinute prin intermediul acestui site nu sunt si nici nu au fost destinate a reprezenta consultatie juridica.

Pentru solutionarea problemelor dvs. legale concrete trebuie sa luati legatura cu un avocat. Toate documentele si materialele oferite prin intermediul acestui site au fost concepute pentru a pune la dispozitie informatii cu caracter general care nu sunt neaparat complete, detaliate, precise sau la zi.

Aceste informatii nu reprezinta consultatie juridica si nu trebui sa va sprijiniti pe ele ca atare. Consultatia juridica trebuie adaptata situatiei concrete specifice fiecarei spete, mai ales in contextul unei legislatii aflate intr-o continua schimbare.

Vizualizarea informatiilor prezentate pe site sau contactarea Echipei AVOCATI SUCEAVA prin e-mail sau prin orice alta metoda nu creeaza o relatie client-avocat intre dvs. si societate. Aceasta relatie va lua nastere numai odata cu incheierea unui contract de asistenta juridica.

Trebuie sa luati legatura in mod direct si sa angajati prin contract un avocat, potrivit alegerii dvs., mai inainte de a actiona in plan legal generand situatii ce pot avea consecinte juridice.

In acest scop va suntem intotdeauna la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari si pentru a va asculta sugestiile.

© Echipa AVOCATI SUCEAVA 2008. All rights reserved