Despre noi

Echipa AVOCATI SUCEAVA pune la dispozitia Clientilor si a Partenerilor sai Beneficiari consultanta juridica generala si de afaceri.
Aceasta consultanta se presteaza prin avocatii sai si prin consultantii in afaceri care abordeaza domenii auxiliare activitatii juridice.
Echipa AVOCATI SUCEAVA este un parteneriat de avocati cu inalta specializare profesionala localizat in Suceava, Romania. Activitatea nostra este dedicata oferirii unor servicii neintrerupte si de calitate societatilor comerciale situate in zona de nord-est a tarii, concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durata cu intreprinderi nou-infiintate, in dezvoltare sau bine situate pe piata din Romania.

 


Filozofia noastra

Membrii echipei noastre sunt in legatura permanenta si oportuna cu modificarile legislative, cu modurile de interpretare ale normelor legale pe intreg teritoriul tarii, precum si cu informatiile de specialitate provenite din mediul international.
Specificul acestui gen de activitate este dat de multitudinea de relatii interumane create si care se genereaza in continuu. Fara o politica stabila si coerenta legata de acest aspect al stabilirii unui sistem relational interuman nu se poate realiza pragul de eficienta, randament si promptitudine care trebuie sa caracterizeze serviciile unui cabinet de avocatura.
Toate celelalte principii enumerate sunt confirmate de pozitia echipei noastre si in acelasi timp sunt dovada evolutiei noastre.