Echipa AVOCATI SUCEAVA pune la dispozitia Clientilor si a Partenerilor sai Beneficiari consultanta juridica generala si de afaceri.

Aceasta consultanta se presteaza prin avocatii sai si prin consultantii in afaceri care abordeaza domenii auxiliare activitatii juridice.

Echipa AVOCATI SUCEAVA este un parteneriat de avocati cu inalta specializare profesionala localizat in Suceava, Romania. Activitatea nostra este dedicata oferirii unor servicii neintrerupte si de calitate societatilor comerciale situate in zona de nord-est a tarii, concomitent cu dezvoltarea de parteneriate de durata cu intreprinderi nou-infiintate, in dezvoltare sau bine situate pe piata din Romania.

Lucrand cu noi veti castiga servcii de consultanta bine fundamentate juridic, practice si orientate spre maximizarea profitului, laolalta cu servicii de reprezentare de cea mai inalta calitate, la onorarii proportionale cu valoarea si complexitatea proiectelor.Mentinem, de asemenea, contacte apropiate cu profesionisti care pot oferi ajutor calificat: notari, experti tehnici, contabili sau consultanti financiari.

www.avocatisuceava.ro se justifica, pe de o parte, prin faptul ca serviciile juridice ofertate se inscriu in notiunea de munca de birou si pot fi prestate fara dificultati prin intermediul calculatorului (caz in care se pleaca de la onorarii minimale), iar pe de alta parte prin faptul ca se adreseaza celor care au afaceri juridice in Suceava, Botosani, Piatra Neamt si domiciliaza in alte localitati din tara sau strainatate.