Alege-i pe cei mai buni!

Un partener de încredere și cele mai bune soluții pentru problemele tale – asta vei găsi întotdeauna la AVOCATISUCEAVA.RO.

Încă din anul 2007, AVOCATISUCEAVA.RO oferă servicii de consultanță juridică, asistență și reprezentare la standarde înalte, pentru toate categoriile de clienți și pentru probleme din majoritatea ramurilor de drept.

Credem în libertate și echilibru, două dintre valorile care ne ghidează activitatea zi de zi, iar relațiile cu clienții noștri se dovedesc de cele mai multe ori a fi parteneriate de lungă durată.

Ne place să spunem că avem o datorie socială pentru cei drepți, suntem ambițioși și nu ne dăm bătuți până ce nu găsim cele mai inovative soluții pentru clienții noștri.

Serviciile noastre

Echipă formată din specialiști

Echipa AVOCATISUCEAVA.RO este formată din specialiști în diferite ramuri de drept, acesta fiind unul dintre cele mai mari avantaje ale noastre. Uneori, o problemă juridică este atât de complexă încât necesită păreri ale mai multor avocați sau consultanți. Noi facem acest proces mult mai eficient pentru că avem printre noi specialiști în tot felul de probleme juridice, cu experiență și care au un nivel înalt de creativitate – nicio problemă nu ne poate doborî, nici măcar acea situație care pare imposibil de soluționat. Profesionalism, dedicare și implicare 100%, creativitate și inovație – toate acestea sunt caracteristicile unei echipe puternice, pe care o poți găsi doar la AVOCATISUCEAVA.RO.

Pilonii pe care construim o relație excelentă avocat-client sunt integritatea în exercitarea profesiei noastre, abordarea deschisă și inovatoare, dedicația profesională, cunoasterea aprofundată a domeniilor de expertiza și preocuparea continuă pentru dezvoltarea profesională.

În principal avocaţii noştri îşi desfăşoară activitatea la instanţele de pe raza Curţii de Apel Suceava (judecătorii şi parchete din judeţele Suceava şi Botoşani, tribunale, Curte de Apel), asigurând asistenţa juridică a unei cauze pe toată durata ciclului procesual (urmărire penală, fond, apel, recurs), inclusiv prin reprezentare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti sau la Curtea Constituțională.

În cauze complexe – exclusiv sau în colaborare şi cu alte cabinete de avocatură – membrii echipei asigură asistenţă juridică şi la alte instanţe din ţară, disponibilitatea operând în special în ceea ce priveşte cauzele din raza de activitate a Curţilor de Apel Iaşi, Bacău, Galaţi, Braşov, Cluj, Oradea şi Timişoara.

Valorile noastre: